Kosárlabda

2006.06.06. 22:00

Az utolsó feladat

Szombathely (tg) - Az A-csoportos férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásának utolsó, már tét nélküli meccsén a Falco ma 18 órás kezdéssel a MAFC-Újbuda otthonában lép pályára.

Mórocz Zsolt

- Az alsóházban már a két csapatot érintõ minden kérdés eldõlt, a MAFC a mérkõzés kimenetelétõl függetlenül kiesett az élvonalból, mi pedig már nem tudunk elmozdulni a tizenegyedik helyrõl - fogalmazott Váradi Attila, a Falco KC Szombathely trénere. - Csupán a presztízs a tét, egyszerûen a játékon lesz a hangsúly. A csapatom becsülettel végighajtotta a rájátszást, légiósok nélkül is helytálltunk, ebbõl kiindulva úgy gondolom, hogy a motivációval ezúttal sem lesz probléma, tehát gyõzni megyünk a fõvárosba. Ha az információink helytállóak, akkor a MAFC-nál csupán két légiós maradt, Madison és Fisher lép pályára ellenünk. Nálunk Feigl Imre játéka kérdéses, húzódás hátráltatta a napokban, majd kiderül, hogy számíthatok-e rá. Mindenki más azonban bevethetõ. Szeretnénk gyõzelemmel búcsúztatni az évet, ígérhetem, hogy komolyan vesszük a mérkõzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!