Kosárlabda

2009.04.17. 02:29

Az utolsó meccs? - A Ceglédet fogadja a Savaria a rájátszásban

Szombathely - Az A-csoportos női kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásában a Savaria BC a Ceglédet fogadja ma, 17.30-as kezdéssel.

Tóth Gábor

Az alapszakaszt a Savaria sereghajtóként, a Cegléd utolsó előttiként zárta. A bajnokságban a Cegléd oda-vissza verte a szombathelyieket, és a két nyert meccsig tartó pároscsata múlt heti első felvonásán is diadalmaskodott (89:54). A két gárda a 11-12. helyért harcol , ha a Cegléd ma nyer a Sugár úton, úgy bentmarad az A-csoportban, a Savaria pedig - a versenykiírás értelmében - kiesik. Ha viszont a vasiak diadalmaskodnak, akkor csütörtökön jöhet a mindenről döntő harmadik meccs, Cegléden.

- A keretünk a legutóbbi összecsapáshoz képest Gebri Annával egészült ki - fogalmazott Krasznai Milán, a Savaria-Helios BC edzője. -Ellenfelünk magasabb, rutinosabb játékosokat foglalkoztat, de egyáltalán nem verhetetlen csapat. Ha javítunk a dobószázalékon, és bátrabban, felszabadultabban játszunk, akkor meglepetést okozhatunk. Az utolsó meccset vívjuk hazai pályán, de remélhetőleg nem az utolsót a bajnokságban - nagy szükségünk lesz a szurkolók támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!