Kosárlabda

2009.05.15. 02:29

Az utolsó meccsen az alsóházi rájátszásban a Nyíregyháza lesz a Körmend vendége

Körmend - Az alsóházi rájátszást és egyben a bajnokságot ma (19.00) hazai pályán a Nyíregyháza ellen fejezi be a Polaroid Lami-Véd Körmend kosárcsapata.

MTI/AP

A két csapat eddig jól vette az akadályokat az alsóházban, mind a négy riválisát - Univer, Kaposvár, Debrecen és Kaposvár - megverte. A nyerő szériát azonban csak az egyik gárda folytathatja, s a győztes a bajnokság 10. helyét is megszerzi. A Körmend mellett szól a hazai pálya, de esélyeit rontja, hogy Banks játéka kérdéses. A nyíregyháziaktól ugyan távozott az amerikai Booker, de még így is három légiós, Zoran Helbich, Vujacsics és Szavics erősíti soraikat.

- Úgy tűnik, a három külföldivel és Sitkuval felálló Nyíregyháza lesz a legerősebb ellenfelünk a rájátszásban - mondta Hencsey Tamás, a Körmend vezetőedzője. - Ennek ellenére a taktikán nem változtatunk, maradunk az eddig eredményes, jó dobásokra épülő rohanós játékstílusunknál. Minden bizonnyal szoros meccs lesz. Banks a szerdai edzésen ráesett a csuklójára, és még nem tudom, számíthatok-e a játékára. Nélküle centerposzton nehezebb lesz, az erős Helbichhel Tóth Gergőnek és Hegedűsnek kell felvennie a harcot. A rájátszás kezdetén azt terveztük, hogy mind az öt mérkőzésünket megnyerjük, s ez a célunk most is, mindent meg kell tennünk hazai pályán a győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!