Kosárlabda

2007.08.31. 02:29

Bam Doyne marad

Szombathely - Lejárt a próbaideje Bam Doyne-nak, a Falco KC-nál elégedettek a teljesítményével, ezért egyéves szerződést kötöttek az amerikai kosarassal.

Tóth Gábor

A 23 éves, 193 centis színes bőrű kosaras az amerikai egyetemi bajnokságból érkezett Szombathelyre. A Mississippi Egyetem játékosaként az utolsó évben 15 pontos átlagot produkált, továbbá 4,5 lepattanót, 2 asszisztot jegyez a statisztikai lapja. A kétpontosat 41, a triplát 33 százalékos hatékonysággal dobta, 77 százalékkal büntetőzött. Bam Doyne először tíznapos próbaidős szerződést kötött a Falco KC Szombathely együttesével. A légiós teljesítményével ez idő alatt meggyőzte a szakmai stáb tagjait, így a klub a szezon végéig szóló szerződést kötött vele.

- Szrecsko Szekulovics nagyon elégedett Bam Doyne játékával, a vezetőedző javaslatára kötöttünk szerződést az amerikai fiúval - tudtuk meg Gráczer Györgytől, a Falco KC ügyvezetőjétől. - Igaz, hogy újonc a fiú, első évét tölti Európában, de ennek ellenére sokat várunk tőle. Elégedett vagyok, mert most már tényleg teljes a keretünk.

Szerdai számunkban közöltük a Falco felkészülési mérkőzéseinek menetrendjét, ám azóta a szurkolók kérésére változott egy időpont, illetve két mérkőzéssel bővült a program.

A Falco KC edzőmeccsei, szeptember 7., péntek: Falco-Soproni sÖrdögök, 18.00. 11., kedd: Falco-Güssing, 19.00. 14., péntek, Falco-Csatár Kupa: Falco-Fürstenfeld, 18.30. 15., szombat, Falco-Csatár Kupa: Falco-Oberwart, 17.00. 16., vasárnap, Falco-Csatár Kupa: Falco-ZTE, 18.00. 20-23., Göcsej-kupa, Zalaegerszeg (pontos program később). 26., szerda: Falco-Güssing, 19.00. 29., szombat: Soproni sÖrdögök-Falco, 18.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!