Kosárlabda

2006.06.07. 22:00

Borszéki marad a Falcóban

Szombathely (tg) - Ugyan a bajnokság befejezõdött, a Sugár úton azonban nem pihennek, a színfalak mögött zajlanak a tárgyalások, ennek eredményeképpen Borszéki Csaba újabb egy évre kötelezte el magát a sárga-feketékhez.

Mórocz Zsolt

- Borszéki Csabának az idény végén lejárt a szerzõdése, mindenképpen szerettük volna õt megtartani, ezért már idõben tárgyalóasztalhoz ültünk vele - fogalmazott Grá-czer György, a Falco KC Szombathely ügyvezetõje. - Szerencsére különösebb probléma nem merült fel, gyorsan egymás tenyerébe csaptunk, Borszéki tehát újabb egy évre kötelezte el magát a Falcóhoz. Évrõl évre egyre érettebb játékot nyújt, a fejlõdése töretlen. IBM-pontok tekintetében az idei szezonban a csapaton belüli rangsort a magyar játékosok között Kálmán mögött másodikként zárta. Alapembere a csapatnak, az edzõ, a vezetõség egyaránt ragaszkodott hozzá.
Fõleg annak tekintetében értékes Borszéki szerzõdéshosszabbítása, hogy a hírek szerint több élvonalbeli csapat is szívesen látta volna keretében a 26 éves játékost.
- Így igaz, a Pécs és a Kecskemét is érdeklõdött irántam - tudtuk meg Borszéki Csabától, aki már a hatodik szezonját kezdi meg sárga-feketében. - Az idei évem egészen jól sikerült, egyre rutinosabb leszek, egyre kevésbé remeg meg a kezem döntõ szituácikban. Ugyanakkor elégedett saját teljesítményemmel korántsem vagyok, úgy érzem, több van bennem, jövõre azon leszek, hogy ezt bebizonyítsam. Pestrõl érkeztem a Sugár útra, és az itt eltöltött öt év alatt igazán a szívemhez nõtt Szombathely. Szeretek a Falcóban játszani, ráadásul nem vagyok egy vándormadár típus. Ez mind-mind szerepet játszott a döntésemben. Remélem, a következõ szezonban egy eredményesebb Falcót láthat majd a közönség, legalábbis én minden erõmmel ezen leszek.Fotó Kiss Teodóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!