Kosárlabda

2015.02.28. 20:28

Hazai pályán kapott ki a SzoESE női kosárcsapata

Szombathely – Az amatőr NB I-es női kosárlabda bajnokság 18. fordulójában, az alapszakasz utolsó játéknapján egy már tét nélküli meccset bukott el a SzoESE.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola-BKG DSE 57-61 (14-10, 10-18, 16-16, 17-17)

Szombathely, 50 néző, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Horváth A., Benedek.

SzoESE: Gusztafik 7, Szabó-Haklits 20/6, Handler 6/3, Porpáczi 2, Konti 2. Csere: Czinder 12/6, Bicskei 2, Németh K. 2, Gyuricza –, Uszkai 4. Edző: Kozma Tamás.

BKG, legjobb dobók: Hoffmann 12, Lantos 9.

Az alapszakasz utolsó meccsének egyik csapat szempontjából sem volt már tétje: a szombathelyiek mindenképpen a 3., a szigetszentmiklósiaknak pedig a 4. negyedik helyről futhatnak neki a felsőházi rájátszásnak. Ettől függetlenül a motivációval nem volt gond, nagy lendülettel estek egymásnak a fele. A hazaik kezdtek jobban, de a vendégek rendezték a soraikat, nagyszünetre a vezetést is átvették (20. perc: 24-28). fordulás után is nagy csatát vívtak a felek, szoros meccset láthattak a szurkolók. Hazai oldalon mindenki kapott bőven játéklehetőséget, de így is tartotta a lépést a SzoESE. A hajrá izgalmasan alakult, végül a rutinosabb BKG csikarta ki a győzelmet.

Kozma Tamás: - Jó meccset játszottunk, a szerencsésebb, talán rutinosabb csapat nyert. Köszönöm az egyetemnek, a sportiskolának, Szabó László edzőkollégámnak, és a lányoknak, hogy mindenki beletette a munkáját, a segítségét a közösbe, és így bejuthattunk a felsőházba. Komoly sikert értünk el együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!