Kosárlabda

2009.03.03. 03:28

Körmend: egyelőre nem változtatnak

<b>Körmend </b> - A kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőjének változatlan játékoskerettel vág neki a Polaroid Lami-Véd Körmend csapata.

Vastag Nándor

A körmendiek csütörtöki szurkolói ankétján Szabó Szabolcs tulajdonos bejelentette: ha nem nyer a csapat az Albacomp otthonában, akkor lemondanak a rájátszásba jutásról. Az ankéton nem mondták ki, de sejteni lehetett, hogy vereség esetén több légiós állása veszélybe kerülhet. A piros-feketék számára tehát élethalálharc volt a hétvégi bajnoki, de hiába teljesítettek szinte végig remekül, a végjátékban a székesfehérváriak kiharcolták a győzelmet. A vereség ellenére egyelőre minden marad változatlan, a Kaposvár elleni MK-negyeddöntőnek - melynek első felvonása szerdán Körmenden lesz - ugyanezzel a kerettel vágnak neki a Rába-partiak.

- A két kupameccsen változatlan felállásban lépünk pályára, és megpróbáljuk kiharcolni a négy közé jutást. A vezetőség és a szakmai stáb csak utána dönt, hogy mi lesz a légiósok sorsa - mondta Csák Tamás csapatvezető.

A vasárnapi bajnoki végén a Körmend szurkolói közül valaki görögtüzet dobott a pályára. Az eset bekerült az ellenőri jegyzőkönyvbe, így a vasi klub valószínűleg százezer forintos büntetést kap. De várhatóan az Albacomp sem ússza meg büntetés nélkül, nekik a palackdobálás és a trágár szavalókórus miatt kell fizetniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!