Kosárlabda

2009.04.20. 02:28

Körmend -Falco megyei rangadó: így látták a mérkőzés főszereplői

Körmend - A rangadó után nem volt vitás, hogy megérdemelten nyertek a hazaiak.

Vastag Nándor

Hencsey Tamás: - Nehéz bármit is mondani egy ilyen mérkőzés után... Az alapszakasz utolsó meccsén megmutattuk, hogy ebben a felállásban is tudunk jól játszani. Tudjuk, hogy az egész szezont nem lehet elfeledtetni, de nagyon boldogok vagyunk, hogy örömet okoztunk szurkolóinknak. Bebizonyítottuk, hogy Körmenden nemcsak van, hanem lesz is kosárlabda.

Szrecsko Szekulovics: - A körmendiek száz százalékot nyújtottak, mi rosszul játszottunk. Az első félidőben 57 pontot kaptunk, ami nagyon sok, így a folytatásban hiába javult a védekezésünk. Egypontos hátrányban volt esélyünk a fordításra, de két eladott labda megpecsételte a sorsunkat. A hazaiak rutinos játékosai bebizonyították, hogy három légiós sem jelent sokkal több pluszt.

Ferencz Csaba: - Egy megyei rangadó mindig nagy pluszmotivációt hordoz magában, amit a mérkőzés végén elő tudtunk venni - ennek köszönhető a győzelem. Megmutattuk, hogy mi, magyarok, kiegészülve Banksszel - aki teljesen alárendelte magát a csapatnak -, bárkit meg tudunk verni. Talán a szezon legjobb játékát nyújtottuk, mindenki kivette a részét a sikerből. Köszönjük a szurkolók kitartását, eksztázisba hajtottak minket.

George Banks: - Már akkor tudtam, hogy a Körmend-Falco meccs nagy rangadó, mikor idejöttem, és úgy is készültem rá. Ez egy nagyon fontos és kemény találkozó volt, de az alapszakasz utolsó mérkőzésén egyszerűen nem veszíthettünk. Számítottam rá, hogy több embert is rám állítanak, de nincs ezzel semmi probléma, szeretem a nehéz és kiélezett helyzeteket.

Kálmán László: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, így a körmendiek vérszemet kaptak, a közönség pedig belehajtotta őket a győzelembe. Ráadásul az első félidőben sok kosarat kaptunk, ami döntőnek bizonyult. A végén ugyan felkapaszkodtunk, de a felzárkózás túl sok erőnket emésztett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!