Kosárlabda

2009.11.02. 03:29

Megszakadt a sárvári kosárcsapat jó sorozata

Megszakadt az NB I/B-s sárvári kosárcsapat jó sorozata, amiben nagy valószínűséggel közrejátszott a változatlanul nehéz anyagi körülmény és a jövőt illető bizonytalanság.

Gergácz Zoltán

Flextronics: Szupper 19/9, Horváth B. 13/6, Henrik 2, Novák 5/3, Csaplár-Nagy E. 9/3. Csere: Szlávik 17/12, Gerse -, Molnár -, Csiszár -. Edző: Szájer József.

Basket: LAKITS 14/6, SPIRIEV 17/9, HEGEDÓS 10, NAGY 22/12. Boros 4. Csere: Sterbinszky 1, Czakó 2, Angyal 8. Edző: Molnár Tamás.

A vendégek kezdtek pontosabban, ötletesebben és keményebben, így a 7. percben 5:19 állt az eredményjelzőn. A sárvári játékosok hiába dobtak sok büntetőt, csak felét sikerült értékesíteniük. A második játékrészben Szlávik zsinórban szerzett hét pontjával sikerült közelebb kerülni, így 37:43-mal zárult a félidő.

Fordulás után elsősorban Horváth Bence eredményessége révén a vasiak utolérték a vendégeket (48:48), majd Szlávik triplájával a 26. percben a vezetést is átvették, ám ezt követően végig a keményen, helyenként durván (egy ütközést követően a 33. percben Csaplár-Nagy végleg kivált) játszó vendégek akarata érvényesült.

Angyal és Nagy kosaraival a 36. percre ismét tetemes lett a különbség (55:76), és eldőlt a találkozó kimenetele. A mérkőzés nagy részében lélektelenül játszó sárváriaknak a finisben csak kozmetikázniuk sikerült az eredményen.

Szájer József: - A kilátástalan anyagi helyzet miatt dekoncentráltan játszottak a fiúk, nem lehetett más a mérkőzés végeredménye, csak vereség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!