Kosárlabda

2009.03.14. 03:29

Nyernie kell a Körmendnek

<b>Körmend</b> - A Polaroid Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapata ma (19.00) hazai pályán rossz bajnoki sorozata megtörésére készül a Debrecen ellen.

Vastag Nándor

A Körmend idei első tétmérkőzésén az EnterNet- NTE ellen győzött idegen- ben, ám azóta hat bajnokit vesztett el zsinórban. Ma hazai pályán jó alkalma nyílhat a javításra, a Debrecen ugyanis eddigi 19 meccséből csak egyet nyert meg. De lebecsülni sem szabad a vendégcsapatot, jó amerikai játékosok alkotják keretét, a gárda edzője pedig a körmendi Fodor Péter - Fodor Márton és Gergely édesapja.

- A Debrecen nem olyan rossz csapat, mint a tabella mutatja. Az élmezőnyben helyet foglaló csapatok közül többet megszorítottak, és sokszor csak a végjátékban bukták el a meccseket - mondta a Rába-partiak irányítója, Fodor Márton. - Jó lenne sima győzelmet aratni, de úgy gondolom, nehéz mérkőzés lesz a mai. Ellenfelünk a bentmaradásért harcol, így minden sikerre szüksége van. De nekünk is nagyon fontos a győzelem, mert még nem tettünk le a nyolc közé jutásról. A csapat úgy számolta, hogy 14 győzelemmel elérhető a rájátszás, tehát a következő hét találkozóból hatot hozni kell, persze a sorozat teljesítéséhez szerencsére is szükség lesz. Nem is az első, de talán nem is az utolsó, hogy az édesapánkkal állunk szemben. Semmi különleges nincs benne, megszoktuk már ezt a helyzetet. Gergővel csak arra összpontosítunk, hogy megnyerjük a meccset - zárta szavait a kosaras.

A meccs megtekintése ingyenes, a rossz szereplés büntetéseként a körmendi játé-kosok állják a belépők árát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!