Kosárlabda

2009.04.23. 02:28

Savaria: az utolsó meccs következik

Szombathely - Idei utolsó mérkőzését játssza ma 19 órás kezdéssel a Savaria BC A-csoportos női kosárcsapata: a szombathelyi lányok a rájátszás harmadik meccsén Cegléden lépnek pályára.

Tóth Gábor

A 11-12. helyért, a kiesés elkerüléséért zajló alsóházi rájátszás harmadik, utolsó felvonása következik. A két nyert meccsig tart párharc első mérkőzését a Cegléd nyerte (89:54), Szombathelyen viszont a Savaria diadalmaskodott (63:61) - idénybeli első sikerét aratva. A mai találkozó után kiderül, hogy melyik csapat végez az A-csoport utolsó helyén, s melyik kezdhet barátkozni az osztályváltás gondolatával.

- A Cegléd verhető ellenfél, ezt a legutóbbi meccsükön is bizonyítottuk - fogalmazott Krasznai Milán, a Savaria BC trénere. - Természetesen nem mi vagyunk az esélyesek, de ismét meglepetésre készülünk. Nekünk nincs vesztenivalónk, márpedig ha bátran, felszabadultan játszunk, akkor lehet keresnivalónk. Bizakodva várom a szezon utolsó meccsét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!