Kosárlabda

2006.06.06. 22:00

Véget ér ma a bronzcsata?

Körmend (fp) - A szezon záró meccse, vagy csak az utolsó elõtti? Ha ma 18 órától Pécsett is nyerni tud a Lami-Véd-Körmend kosárlabdacsapata, megszerzi a 2005/2006-os szezonban a bronzérmet. Ellenkezõ esetben szombatra marad a döntés.

Mórocz Zsolt

A Rába-partiak könnyedén kerekedtek felül a bronzpárharc elsõ találkozóján, és ezt fõleg második félidei jó játkuknak köszönhetik.
- Az elsõ húsz percben rossz ritmusban támadtunk és védekeztünk, ez annak tudható be, hogy elõtte tíz napig nem léptünk pályára -emlékezett Sabáli Balázs vezetõedzõ, és azzal folytatta szeretnék lezárni a harmadik helyért folytatott versengést Pécsett.
- Tisztában vagyunk vele, hogy a baranyaiak nem adják fel, arra számítok, hogy a Lauber Dezsõ sportcsarnokban Stojan Ivkovic is játszik majd ellenünk. Õ tudtommal visszavonul, és ez lesz a búcsúmeccse. Nálunk Archie gyomorrontás miatt kihagyott egy napot, de mindenképpen játszani fog. Hosszú volt ez az idény, de szeretnénk majd szép emlékekkel visszagondolni rá, ehhez pedig az kell, hogy a fiúk most is nagyon odategyék magukat. A szombati második félidei játékunk az alap, úgy kell teljesítenünk, ahogyan akkor is tettük - mondta Sabáli Balázs.
- Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán sokkal jobb százalékkal dobunk, és gyõzelemmel búcsúzunk a Lauber Dezsõ sportcsarnok közönségétõl. Sajnos, Csirke Ferenc és Varga Roland játéka sérülésük miatt kérdéses, de ha rajtuk múlik, vállalni fogják a meccset. Pályára lép viszont a szombaton még térdét fájlaló Ivkovic, aki hazai környezetben zárhatja le játékos-pályafutását. Jó kosárlabdával és gyõzelemmel szeretnénk megköszönni közönségünk egész éves hûségét, és kiélezett pillanatokban nyújtott lelkes támogatását - így Völgyi Péter, a PVSK-Pécs EXPO mestere.
Fotó Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!