Szombathelyi kosárlabda

2013.10.15. 09:40

Ismét a Falco mellé állt a tavalyi névadó

Szombathely - A tavalyi névadó az idei szezonban is a csapat mellé állt: Falco-Trend Optika KC Szombathely néven folytatja az A-csoportos kosárbajnokságot a sárga-fekete gárda.

Tóth Gábor

A régi-új névadó szponzor bejelentése előtt Gráczer György ügyvezető jelezte, hogy a klubvezetés a nyáron a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában levédette a Falco nevet, a logót, a színeket, így a kosárcsapat tíz évig jogszerűen használhatja a Falco elnevezést, és annak szimbólumait. Majd áttérve a sajtótájékoztató témájára elárulta, hogy az elmúlt hetekben két lehetséges névadóval tárgyaltak a klub vezetői, közülük a tavalyi támogató, a Trend Optika lett a befutó. A támogatás összege nem publikus, azt azonban elárulta az ügyvezető, hogy a tavalyinál kedvezőbb feltételekkel írták alá az együttműködési megállapodást. A szezon végéig tehát Falco-Trend Optika KC Szombathely néven szerepel a vasi megyeszékhely kosárcsapata.

Balról Lazáry Viktor, Gráczer György és Nagyidai Zoltán. Fotó: Horváth Csaba

A Trend Optika cégvezetője, Nagyidai Zoltán jelezte: a tavalyi együttműködés számukra is sikeres volt, ezért szívesen maradtak a Falco KC, a szombathelyi sportélet egyik emblematikus klubja mellett. Szombathely sportért is felelős alpolgármestere, Lazáry Viktor a városvezetés, a klub vezetése nevében megköszönte a Trend Optika ismételt szerepvállalását, egyben az optikai céget követendő példaként állította a szombathelyi vállalatok, vállalkozások elé, bízva abban, hogy a jövőben többen állnak szombathelyi sportegyesületek mögé támogatóként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!