Kőszeg

2013.09.26. 14:00

Ünnep átadással és megyebajnoksággal

Kisebb ünnepség keretében avatták fel a Kőszegi SE tenisz szakosztályának új klubépületét. Amit rögtön birtokba is vettek a megyei férfi teniszbajnokság résztvevői.

Tóth Gábor

A megújult klubházat 2012 májusában kezdték el építeni, 35 millió forintba került ebből a pénzből 12,6 milliót az önkormányzat biztosított. Mostantól 215 négyzetméteren megújult öltözők, vizesblokkok várják a teniszezőket, emellett közösségi teret, klubhelyiséget alakítottak ki az épületben. A létesítmény a legmodernebb előírásoknak is megfelel, így a kőszegi sporttelep a jövőben rangos hazai és nemzetközi versenyeknek is otthont adhat. Szombaton Kőszeg város polgármestere, Huber László adta át az épületet a nagyközönségnek.

Kőszeg polgármestere, Huber László avatta fel az új létesítményt (Fotó: Kőszegi SE)

 

Szükség is volt az öltözőkre, hiszen szombaton és vasárnap a kőszegi sporttelep adott otthont a megyei férfi teniszbajnokságnak. A négy pályán 48 teniszező meccselt. Az érdeklődők színvonalas csatákat láthattak.

Férfi egyéni -45: 1. Devecseri Olivér (Kőszeg, 2. Gudics Péter (Kőszeg), 3. Kaiser Bence (Kőszeg), Kapui Árpád (Szombathely). +45: 1. Sákovics Péter (Kőszeg), 2. Bokor Tibor (Kőszeg), 3. Zsoldos Tamás (Kőszeg), Nagy Péter (Kőszeg). +60: 1. dr. Móritz András (Kőszeg), 2. Koczor László (Kőszeg), 3. Karádi Tibor (Kőszeg), Csánits Mihály (Kőszeg). Páros -120: 1. koltay Árpád Gudics Péter (Kőszeg), 2. Devecseri Olivér Tóth Szilárd (Kőszeg), 3. Sákovits Péter Bogárné Szabó Éva (Szombathely), Bokor Tibor Koczka János (Szombathely). +120: 1. Szabó Ferenc dr. Móritz András (Kőszeg), 2. Karádi Tibor Donázy Ottó (Kőszeg), 3. Varsányi Károly Parádi József (Kőszeg), Bogár István Bogárné Szabó Éva (Szombathely).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!