Kőszeg

2014.09.05. 19:30

Összefogással a kőszegiekért

Kőszeg - A több mint 10 éves múltra visszatekintő Összefogás Kőszegért Egyesület minap bemutatta a jelöltjeit. Pártoktól és szervezetektől független, lokálpatrióta kőszegieket indítanak vagy támogatnak az őszi önkormányzati választáson a város valamennyi körzetben.

Az 1. számú választókerületben Plechl Tibor, a 2. számú választókerületben Laki Gábor, a 3. számú választókerületben Gódor József, a 4. számú választókerületben Táncsics András, az 5. számú választókerületben Bangáné Bakos Erzsébet, a 6. számú választókerületben Kaltenecker Milán az egyesület jelöltje. A 7. számú választókerületben Rába László a Közösség a Társadalmi Igazságosságért (KTI) színeiben indul, körzetében az Összefogás Kőszegért Egyesületnek nem lesz jelölje. A 8. számú választókerületben Tarjánné Bindics Zsuzsannát indítja az egyesület

Az Összefogás Kőszegért Egyesületnek önálló polgármesterjelöltje nincs, Tóth Gábor független polgármesterjelöltet támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!