Kőszeg

2015.12.18. 20:09

Ismét tarolt a BE-JÓ - nem bírnak veszíteni a kőszegi táncosok

Kőszeg, Budapest - Országos versenyen három arany, egy-egy ezüst, bronz és három kupa büszke tulajdonosa lett a BE-JÓ táncegyüttes.

Némethy Mária

A BE-JÓ Táncegyüttes két korcsoportja vett részt a XXIX. Zuglói Országos Amatőr Táncfesztivál Mikulás Kupáján, ahol a két nap alatt összesen 1440 versenyző 260 produkcióval indult az ország különböző városaiból.

- Mind az amatőr kategóriában induló junior korosztályú csapatunk, mind a felnőtt korcsoportba tartozó profi táncos középiskolások és a már dolgozó lányaink is sorra gyűjtötték a csillogó érmeket és a különdíjakat, kupákat - újságolta Horváth Márta művészeti vezető.

A táncos lányok nagyon örültek az elért, kiváló eredményeiknek (Fotó: BE-Jó Táncegyüttes)

Mazsorett kategóriában a felső tagozatosok „Pom-pom Lányok” produkciója harmadik helyen, míg a „Latin forgatag” az első helyen végzett, sőt ez utóbbi megkapta a legmagasabb szintű elismerést, az országos bajnoknak járó Mikulás Kupát. A felső tagozatosok történelmi társastánca, a „La Rotta” is nagy sikert aratott: első helyezést ért el, kapott egy különdíjat is. A profi táncosok legújabb musical-revűjük első lett, megkapták a Zugló Kupát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!