Kőszeg

2017.06.26. 08:26

Több száz táncos között a legjobbak – Kőszegi sikerek Balatonfüreden

Aranyérmet, ezüstöket és bronzérmet is hoztak a kőszegi Dance Jam táncosai a Balatonfüreden rendezett európai moderntánc-versenyről. Nem kevesebb, mint 1300 táncos között bizonyították tehetségüket és tudásukat a lányok.

Bakos Ágnes

Öt ország táncosai gyűltek össze a hétvégén Balatonfüreden: a EurOpen Modern Dance Championship résztvevői voltak Izland, Lengyelország, Szlovákia, Szerbia és Magyarország versenyzői, több mint 1300 táncos.

Próbálnak a táncosok
Fotó: Unger Tamás

A kőszegi Dance Jam csoport több koreográfival is nevezett – nem hiába.

Hanák Rebeka az Első szerelem című koreográfiával lett első. Második helyezést ért el a Fekete szív koreográfia, és szintén második lett Galambos Eliza és Hanák Rebeka duója. Harmadik helyen végzett Németh Anna az Engedd el című koreográfiával. Negyedik lett a Megszállott című kőszegi koreográfia, és ötödik helyezést ért el Galambos Eliza a Keresem önmagam című előadással.

A díjátadó után
Fotó: Dance Jam

Nem sokat pihennek a kőszegi lányok: vasárnap újabb versenyre indulnak, várhatóan ismét dobogós helyezésekkel térhetnek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!