Kőszeg

2014.11.04. 16:15

Váratlan vízhiány Kőszegen - Megírtuk, elnézést kértek

Váratlan vízhiány Kőszegen címmel október 31-én írtunk arról, hogy Kőszegen, az Űrhajósok utca 15. számú házban szünetelt a vízszolgáltatás, amiről a lakók nem kaptak előzetes tájékoztatást.

Burkon László

Az üggyel kapcsolatban az alábbi levelet küldte Zsebők Györgyi, a VASIVÍZ ZRt. kommunikációs referense:

"A VASIVÍZ ZRt. munkaelőkészítést végzett október 29-én és 30-án, Kőszegen, az Űrhajósok utcában, ami parkolóépítés miatt vált szükségessé. A tervezett előkészítési munka nem járt volna hosszabb vízelzárással, azonban a munkavégzés alatt váratlan csőtörés történt. A problémát csak a víz több órára történő elzárásával tudták elhárítani a szakembereink. A csőtöréstől függetlenül a későbbiekben mindenképpen cserére szorult volna az elhasználódott, munkaelőkészítés ideje alatt megsérült vezeték, azonban a váratlan csőtörés miatt ennek a cseréje előbb megtörtént. A munkaelőkészítésről tájékoztatást kaptak a környező házak lakói, azonban az értesítésből sajnálatos módon kimaradt a 15. számú ház. Ezúton kérünk elnézést minden tisztelt lakótól, akinek kellemetlenséget okozott a vízhiány. "

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!