Kőszegdoroszló

2015.07.19. 18:18

Buli pörkölttel - A kőszegdoroszlói falunapon senki sem maradt éhes

Kőszegdoroszló – A faluház udvarán állítottak fel sátrat, ahol tartalmas programokkal várták nem csak a helyieket, de a településről elszármazottakat és a környékbelieket is szombaton.

Cseszkó Tamás

A rendezvény reggel ökumenikus istentisztelettel vette kezdetét, majd a gyermekeké volt a főszerep, játékos vetélkedővel, kézműves foglalkozással szórakoztatták a legkisebbeket. Nagy tetszést aratott a nősek nőtlenek elleni futballmérkőzése.

Németh Tamás és Bánfi Péter tárogatón játszottak a falunapon (Fotó: Cseszkó Tamás)

A kőszegdoroszlói falunapon senki nem maradhatott éhes, saját készítésű pörkölttel, friss kenyérrel, savanyúsággal vendégelték meg a látogatókat. Délután a kultúráé volt a főszerep, közreműködtek a kőszegi fúvószenekar és mazsorettcsoport tagjai, a Zora horvát énekkórus, de a színjátszók is kitettek magukért, a kőszegdoroszlói és kőszegszerdahelyi színjátszókör tagjai is minőségi műsorral szórakoztatták a közönséget. Németh Tamás és Bánfi Péter tárogatón játszottak ismert magyar dalokat, majd a BE-JÓ táncegyüttes bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők. A falunap tombolasorsolással ért véget, majd reggelig báloztak, a zenét a Dinamit zenekar szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!