Kőszegpaty

2016.06.13. 19:15

Összetart a falu

Kőszegpaty - Az Ungaresca Táncegyüttes és a Boglya Zenekar tagjai is szórakoztatták a kőszegpatyiakat szombaton. A falunapi rendezvényen szükség volt a kitartásra, a kezdés előtt fél órával ugyanis eleredt az eső, és jó egy órán keresztül csak esett és esett.

Cseszkó Tamás

A szeszélyes időjárás azonban nem tántorította el a kőszegpatyiakat, akik szép számmal képviseltették magukat a rendezvényen. Májerhoffer Attila polgármester arról beszélt, hogy a több mint kétszáz lelkes településen összetartó közösség működik.

Ágh Péter országgyűlési képviselő Májerhoffer Attila polgármesterrel Fotó: Cseszkó Tamás

- Sok tervünk van, szeretnénk például még nagyobb figyelmet irányítani a Festetics-örökségre, a kastélyt ugyanis Festetics Imre építtette. Nemrég új falubusszal gyarapodtunk, és a jövőben is azon dolgozunk, hogy fejlődjön Kőszegpaty - mondta a polgármester.

Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte a helyieket, aki arra biztatta a jelenlévőket, hogy legyenek továbbra is összetartó közösség, bátran vállaljanak gyermekeket, és használják ki azokat a lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően újabb és újabb lépéseket tehet előre a falu. A kőszegpatyi falunap nem múlhatott el színes programok nélkül: felléptek a helyi zeneiskolások, a zumbások, de a Batyu Színház bábos előadása és a televíziós tehetségkutatóból ismert Mészáros János Elek koncertje is nagy sikert aratott.

Címkék#Kőszegpaty

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!