Nekünk 8

2019.06.12. 07:00

A fotóklub kiállítása Körmenden – Nyolcadik alkalommal mutatkoznak be a fényírók

A 3 FK fotóklub kiállításának a Sala Terrena Galéria ad otthont június 30-áig. 

Markó Petra

Élénk élet a körmendi fotóklubban: pillanat tárlatnyitó után

Fotó: VN/Csurilla Ildikó

A tárlat a Nekünk 8 címet kapta, ami utal arra, hogy ez a idei a 8. alkalom, amikor bemutatkozhattak a helyi fotósok a nagyközönség előtt. Az első alkalmak szinte elhalványulnak már, de nem árt emlékeztetni arra, hogy kezdetben még „gombostűs” módon mutatkozott be a kastélyban a fotóklub. A körmendi fotósok aztán rendszeresen önkormányzati támogatást kaptak, aminek köszönhetően ma már egységes, keretbe foglalt képek vannak a falakon.

A mostani tárlat tizenkét alkotó anyagából állt össze. A témákat tekintve rendkívül sokszínű: benne portrék, természetfotók, életképek és aktok egyaránt megtalálhatók.

Élénk élet a körmendi fotóklubban: pillanat tárlatnyitó után
Fotó: VN/Csurilla Ildikó

A kiállítást – szinte már hagyományosan – Bebes István, Körmend polgármestere nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte: ebben a világban fontos az élet adott pillanatait megörökíteni, nyomot hagyni, hiszen az, amit megörökítünk, az örökkévalóságnak szól.

Akik ezúttal pillanatokat adtak át az örökkévalóságnak: Bedőcs Gyula, Benkő Bea, dr. Yi Xiao Bai, Fekete Tamás, Jámbori Tamás, Jene Sándor, Károlyi Barnabás, Klemencsics Sándor, Laki-Zágon Noémi, Vilics Eszter és Vörös Péter; Sándor Ágnes szövegeivel.

A Nekünk 8 kiállítás – a nyári nyitvatartás révén – június 30-áig, keddtől vasárnapig 10 és 18 óra között tart nyitva a Körmendi Kulturális Központ Sala Terrenájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában