Utazzon velünk

2019.07.19. 19:40

A játék nyertesei szerkesztőségünkben vehették át a nyereményeket

Hárman vehették át nyereményeiket a Vas Népe szerkesztőségében pénteken.

Lakosi Gabriella

A vasi nyertesek: Molnár Gábor, Németh Sándor, Gróf Tamás

Fotó: Horváth Balázs

Utazzon velünk címmel indult el sms-nyereményjátékunk július elején. Az öt napig tartó programban olvasóinktól azt kértük, hogy a Vas Népében több napon át megjelent kódokat küldjék el SMS-ben a megadott telefonszámra. A 14 megyében meghirdetett játékban ezúttal is a Vas megye volt a legaktívabb. A vasi olvasók összesen 5517 érvényes SMS-t küldtek el.

A beküldők között aztán nyereményeket sorsoltunk ki. Megyénkben öt értékes ajándék talált gazdára. A szerencsések pénteken vehették át nyereményüket szerkesztőségünkben, Szombathelyen Lőricz-Farkas Eszter főszerkesztőtől, aki az átadás előtt elmondta, mindig öröm olvasókat köszönteni, de még boldogabb, ha ilyenkor adhat is valamit.

Molnár Gábor Náraiban él, most egy négyrészes kempingszettnek örülhet családjával. A nyaralások alkalmával biztosan nagy hasznát veszik majd a székeknek és a hűtőtáskának – mondta a férfi. Bár horgászni nem jár, így is sok alkalommal lesz majd segítség a nyereménye.

A Szombathelyen élő Gróf Tamás egy családi kempingsátorral lett gazdagabb. Azt mondta, a leginkább a gyerekek örültek, mikor kiderült, övék ez az ajándék. Nekik Badacsonyban van telkük, ha nagyobb társasággal mennek pihenni, jól fog jönni a plusz szálláslehetőség.

A vasi nyertesek: Molnár Gábor, Németh Sándor, Gróf Tamás
Fotó: Horváth Balázs

Ráadásul a fiatalok már a fesztiválokon is nagy hasznát veszik majd a sátornak, amiben még külön nappali rész is található. Tamás azt mondta, nem szokott ilyen játékokon részt venni, de most nagyon megtetszettek neki a nyeremények és elsőre sikerrel is járt. Németh Károlyné Karakóról egy wellnesshétvégére jogosító utalványt nyert, amit helyette fia, Németh Sándor vett át. Elmondta: édesanyja idős kora miatt már nem venne részt egy ilyen hétvégén, ezért ő megy majd kikapcsolódni párjával. Az időpontot még nem döntötték el, de örömmel vetik bele magukat a tervezés folyamatába. Ő gyakran játszik, de még soha, sehol nem járt sikerrel, így nagyon örült mikor megtudta, most ő is a szerencsések között van.

Pólyákné Nagy Tímea nardai nyertes egy hatnapos belföldi nyaralásra jogosító vouchernek örülhet, míg a szombathelyi Darmos Zoltán egy férfi és egy női kerékpárral lehet gazdagabb. Ők a nyereményátadóra nem tudtak eljönni, később veszik majd át az ajándékaikat.

A játék fődíját, az egymillió forint értékű utazási utalvány nyertesét országosan sorsolták ki, az nem Vasba került: a Komárom-Esztergom megyében élő Baloghné Brenda Tímea vihette haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában