Tündérszépek 2020

2019.10.06. 07:00

A szépség mindenkiben és mindenben ott rejlik

Alberti Zsófia, a Weöres Sándor színésznőjét sikerült két próba között egy kis időre lencsevégre kapnunk, akit a szépségről kérdeztünk meg Tündérszépe versenyünk kapcsán.

vaol.hu

Fotó: vaol.hu

Mivel a szépség nem kézzelfogható és mindenki számára más jelentéssel bír, Alberti Zsófia két idézettel készült, melyben különböző módon közelíti meg ezt az összetett és csodálatos fogalmat.

És, hogy mit is értett ez alatt a színésznő?

Lehet, hogy a szépség nem csupán egy külső tulajdonság, hanem annál jóval több, ami nem csak a fogalom gazdáját, de azt szemlélőt is boldogsággal tölti el. Az, hogy ez egy személy, vagy egy csodás hely, már csak apróság, de ha ezt a kettőt ötvözzük, az, akár maga lehet a csoda.

Még nem késő! Te is jelentkezhetsz Tündérszépe szépségversenyünkre!

A jelentkezéshez szükséges fényképedet akár egy csodás őszi sétán is elkészítheted, sárga és piros leveleket között.

LEGYEN ÖN 2020 TÜNDÉRSZÉPE! Keressük az ország legszebb lányát. Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót.Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában