savaria karnevál

2018.08.24. 07:00

Rengeteg érdekességgel várjuk a Vas Népe standjánál a Fő téren!

A Vas Népe is állított karneváli sátrat a szombathelyi Fő tér kellős közepén, méghozzá az egyik legforgalmasabb helyen: a színpaddal szemben, mert mindenképpen szeretnénk a látogatókkal találkozni, sőt játszani.

VN

A Vas Népe karneváli standja teljes fegyverzetben

Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

Színes programcsomagot állítottunk össze, mert a korábbi évektől eltérően minden korosztályt szeretnénk megszólítani a marketing- és szerkesztőségi aktivitásokkal: a gyerekektől a felnőtteken át az idősebbekig. Folyamatosan három-négy kolléganőnk várja az érdeklődőket a Vas Népe standján, ahol újságok, magazinok is lesznek, valamint saját kiadású szakácskönyveink megvásárlására és lapunk előfizetésére is lehetőség nyílik, méghozzá alkalmilag kedvező áron – tudjuk meg Németh Balázstól, a Vas Népe üzletszervezési vezetőjétől.

A Vas Népe karneváli standja teljes fegyverzetben
Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

– Három olyan játékkal készülünk, amelyek remélhetőleg népszerűek lesznek a kicsik körében.

Kincskereső játékunkban elrejtünk ötszáz sárga, jól látható labdát a Fő téren. Ezek közül ötöt kell megtalálni egy-egy embernek, és visszahozni a Vas Népe-standhoz, ajándékot adunk érte. A már említett újságdobálós játék mellett a légiós katonákat fakardokkal is megidézzük. Egy 40×40 centiméteres fadézsába 25 darabot helyezünk el úgy, hogy csak a nyelük látszik ki. Húzni kell, és a kard alján lévő szám (1, 2, 3) jelzi a szerencsések nyereményét.

Médiaházzá alakul a Vas Népe standja

Pénteken és szombaton médiaházzá alakítjuk át a tíz négyzetméteres faházunkat. Mindennap 12-től 17 óráig kitelepül hozzánk a Rádió 1 Szombathely – és óránkénti élő bejelentkezésekkel, kívánságműsorral jelentkezik; illetve folyamatos élő videók lesznek elérhetők a rádió Face book-oldalán. Ezzel párhuzamosan két napon élő interjúk is színesítik a programot, olyan emberekkel fogunk beszélgetni, akikkel a hétköznapokban nem lehet, mert elérhetetlenek a nagyközönség számára, viszont különleges pályaképekről, életterületekről adnak információkat és szolgálnak sztorikkal, amelyek mindenki érdeklődésére számot tarthatnak.

– Pénteken 17–18 óra között Mai magyar katonasztorik címmel Horváth Gábor őrnagy és Dévényi György hadnagy lesz a vendégünk

– tér ki a részletekre Németh Balázs –, a házikónk körül igazi katonák sétálnak, akikkel lehet fényképezkedni. Szombaton 18–19 óra között a tűzoltók hőstetteiről és mindennapi életéről, veszélyhelyzeteikről mesél a legerősebb tűzoltók bükfürdői nemzetközi versenyéről érkező Egyed László tűzoltó alezredes. Bízunk benne, hogy ezek az interjúk gazdagítják a karnevál programkínálatát. Az eseményekről pénteken és szombaton a Vaol.hu élő közvetítésekkel és élő videókkal jelentkezik. Mindenkit szeretettel várunk a Vas Népe Fő téri standján a Savaria Történelmi Karneválon augusztus 23–24–25–26-án!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában