Várjuk kiállítóink közé!

2019.04.02. 07:00

Április 30-án Vas Népe-állásbörze a sportházban

Betöltené a nyitott pozíciót? Erősítené munkáltatói márkáját? Ezek egyik legjobb terepe az állásbörze. Minden partnerünknek mást adott korábbi négy hasonló rendezvényünk, másképp járult hozzá sikeres toborzásukhoz. Április 30-án az Önök cégét is várjuk kiállítónk közé!

Vas Népe

Az állásbörze előnye: a pozícióról és a cégről kompetens személyek, HR-esek adnak információt Fotó: VN-archív/SZP

Fotó: Szendi Péter

A Vas Népe-állásbörze jó alkalom, az Agora – Művelődési és Sportház pedig ideális helyszín arra, hogy cégük bemutatkozzon, közvetlenül színre vihesse egyediségét, és személyesen találkozhassanak jövőbeli munkatársaikkal. Összehozzuk a valós piaci igényeknek megfelelő keresletet a kínálattal – ezt emelte ki az egyik vasvári telephelyű fémipari cég humánerőforrás-területért felelős munkatársa, amikor legutóbbi munkaerőpiaci fórumunkról kérdeztük véleményét.

Kiállítói jelentkezés

 

A személyes bemutatkozás és a brandépítés lehetőségét is adja egy ilyen esemény, mondta egy másik HR-vezető. A gyógyszeripar területén beszállító partnerünk szerint jól szervezett esemény volt lapunk negyedik állásbörzéje – a rendezvényen személyesen be tudták mutatni vállalatukat, a nyitott pozíciókat, tudtak válaszolni a felmerülő kérdésekre, ami egy nyomtatott formában megjelenő álláshirdetésnél lehetetlenség.

Azt is elmondta, korábbi állásbörzéinken is toboroztak már olyan munkavállalókat, akik azóta a csapatukat erősítik. Az egyik körmendi partnerünk az összes eddigi Vas Népe-állásbörzén képviseltette magát, a többi között azért, hogy nevük még inkább bekerüljön a köztudatba. Emellett mindig találkoztak jó néhány olyan jelentkezővel, akiket később behívtak meghallgatásra. És miután a pályázók megtudakolták az egyes munkakörök paramétereit, utánakérdeztek a cégkultúrának, nemegyszer fordult elő, hogy a kapcsolatfelvételek után csapatában köszönthette a sportházban érdeklődőket a cég.

Kiállítói jelentkezés

 

Az állásbörze előnye: a pozícióról és a cégről kompetens személyek,
HR-esek adnak információt Fotó: VN-archív/SZP

Minden kiállítónknak másképp járult tehát hozzá sikeres toborzásához az eddigi négy börze, amely a pályakezdő és tapasztalt tehetségek felfedezésére egyaránt jó terep. Legyenek az idén tavasszal Önök is kiállítóink, jelenjenek meg standdal április 30-án 10-től 17 óráig tartó rendezvényünkön, amelyen jellemzően több száz látogató megfordul, és harmincnál több kiállító várja az érdeklődőket.

Április 12-ig fogadjuk minden olyan termelő, szolgáltató, tanácsadó, képző, munkaerő-közvetítő cég jelentkezését, amelyek a közelmúltban végzett vagy már tapasztalattal rendelkező szakembereket, alap-, közép- vagy felsőfokú végzettségű munkavállalókat, betanított munkásokat, gyakornokokat, megváltozott munkaképességűeket keresnek nyitott pozícióikra. A munkaerőpiaci fórumon személyesen tájékoztathatják tevékenységükről az érdeklődőket, potenciális munkavállalókat. Lehetőség lesz helyszíni interjúztatásra, előszűrésre, akár tesztíratásra. Egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványban és PR-cikket a vaol.hu internetes oldalunkon.

Jelentkezni lehet a 06-20-266-1846-os telefonszámon vagy e-mailben Németh Balázs megyei üzletszervezési vezetőnél a balazs.nemeth@ mediaworks.hu címen.

Kiállítói jelentkezés

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában