Szombathely

2017.09.11. 12:00

Megtelt az Atrium Family Center a Vas Népe kuponnapok alatt

Sokaknak már biztosan megvan mindene, ami a hidegebb hónapokra szükséges: rengetegen kihasználták a Vas Népe és az Atrium Family Center közös kuponakciója nyújtotta kedvezményeket. A kávézóban és a kebabosnál is két napon át, megállás nélkül szolgálták ki kedvezményes lehetőségekkel a vásárlókat.

Vadas Krisztina

Foto:

Színes kínálat

A tavaszi akcióval ellentétben most nem egy, hanem két napig használhatták fel a kuponokat a vásárlók a Family Center – az akcióban részt vett – üzleteiben. Már szombat délelőtt megrohamozták az emberek a boltokat: sokan keresgéltek nekik tetsző darabokat, hosszú sorok álltak a pénztáraknál. Mindenki jól felkészült az őszi-téli időszakra – az üzletközpontban mindent egy helyen szerezhettek be a vásárlók. Ruhák, kiegészítők, sportfelszerelések, háztartási cikkek mind szerepeltek az akciók között.

A kedvezmények sokakat csalogattak egy kis bevásárlásra – volt, aki csak körülnézni indult, mégis több táskával a kezében távozott. Többen voltak, akik a „kellemeset a hasznossal” felkiáltással futottak neki a hétvégi bevásárlásnak. Azt mondták: egyébként is esedékessé vált már a ruha-, cipőbeszerzés a hidegebb hónapokra, viszont most kedvezményesen juthattak hozzá a termékekhez – így mindenki jól járt.

A vásárlók mellett a boltok is felkészültek a bevásárlási dömpingre: megerősített stábbal, széles árukínálattal várták a bevásárlónapokra érkezőket. A szezonális áruk palettája nagyon színes volt.

Lelkes vásárlók

Nem csoda, hogy a cipőboltok dugig voltak: az új kollekciókban a sportcipők, a félcipők, a bokacsizmák széles kínálata sorakozott a polcokon. Princzes Diána a CCC választékából szemezgetett, amikor ott jártunk. Igaz, épp egy magas sarkút próbált, de elmondta: a csinos darabok mellett most már melegebb lábbeliket is vásárol. Kiderült: a vásárlók szem előtt tartják, hogy praktikus legyen az új lábbeli, de egyúttal igazodjon a legújabb trendhez. A kínálatban természetesen mind a most divatosnak számító szőrös, selyemszalagos cipők voltak.

Az Orsay-ben Straub Írisz válogatott lelkesen a pulóverek között. Mint kiderült: épp megfelelő méretet keresett, mert nagyon megtetszett neki egy citromsárga, kötött darab. De az biztos, hogy nem ez volt az egyetlen ruha, amelyet beszerzett. Elmondta: imádja a kuponokat, mindig tudja, hol, milyen akciók vannak éppen. Nagyon szeret vásárolni, most a fő cél az őszi ruhatár felfrissítése volt – ezért minden olyan üzletbe benézett, ahol felhasználhatta a Vas Népe kedvezményeket.

Nemcsak hölgyeket, férfiakat is láttunk szép számmal a boltokban – és nem csak barátnőjük, feleségük kíséreteként. György Csaba épp az átmeneti kabátok között válogatott a Hervisben, amikor találkoztunk vele. – A kislányunknak kellett beszerezni egy kötelező olvasmányt a könyvesboltban, de ha már itt jártunk, akkor körülnézünk a ruhaboltokban is – mondta el a felesége. Kapóra jött nekik az akció, mert egyébként is tervezték, hogy beszereznek néhány őszi-téli ruhadarabot.

A könyvesboltban nemcsak a kötelező olvasmányok voltak kelendőek ezen a hétvégén, sőt! Pados Erika kezében nagy halom könyv magaslott. Elmondta: a kisfia imád olvasni, egy kötetet akár három nap alatt „kivégez”. Ezért most a kuponkedvezménnyel egyszerre több olvasmányt is vesz neki, így talán egy darabig kitart. Hozzátette: neki sajnos nincs ideje olvasni, pedig nagyon sok jó, érdekes könyvet talált a kínálatban.

Vártuk az érdeklődőket

Az üzletek mellett a folyosón is érhette kellemes meglepetés a vevőket: a Vas Népe standjánál többek között Hajdu Ágnes és Török Balázs Antal fogadta az érdeklődőket. Nagy népszerűségnek örvendtek a Pannon Lapok Társasága gondozásában megjelent, olvasóink receptjeiből összállított szakácskönyvek – szép számmal fogytak.

Előfizetésre is volt lehetőség, hozzá számos, értékes ajándékkal. Akik már előfizetőink, tudják, hogy mindig jobban járnak: a kuponnapok keretében például Vas megye kártyájukkal plusz kedvezményekhez jutottak a megjelölt üzletekben.

A boltok mellett a bevásárlóközpont kávézója mindig tele volt, és a parkolóban, a kebabosnál is kígyózott a sor a hétvégén – nagyon jól-esett egy kis felfrissülés és némi elemózsia az embereknek a fárasztó üzletjárás, „beszerzés” után.

Pozitív tapasztalatok

A két nap alatt több mint 15 ezren fordultak meg a Family Centerben – tudtuk meg Farkas Richárdtól, az üzletközpont üzemeltetési vezetőjétől. – A legtöbben ruhákat és cipőket vettek, de kiemelkedő volt a drogéria forgalma is a hétvégén. Az üzletek vezetői egytől egyig pozitív tapasztalatokról számoltak be, mindenhol megemelkedett forgalommal zárták a bevásárlónapokat. Nemcsak a dolgozók, hanem a vásárlók is szerették a kuponakciót: a széles kínálat és a kedvezmények mindenkinek tetszettek – összegezte Farkas Richárd.

Hozzátette: szombaton Vas megye mellett Zala megye közelebb eső részéből is sokan eljöttek a bevásárlónapokra, vasárnap leginkább a szombathelyi vásárlóközönség vette igénybe az akciókat. Az üzemeltetési vezető az idei két bevásárlóakció után úgy gondolja, jövőre is jó lenne megismételni, hiszen nagy rá az igény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában