Demokratikus eszközzel megvédhető Európa

2019.05.07. 07:00

Az EP-választás tétjéről beszélt Kiszelly Zoltán politológus Körmenden

Lakossági fórum keretében az európai parlamenti választás fontosságára hívták fel a figyelmet Körmenden, a Batthyány Örökségközpontban hétfőn este.

Markó Petra

A Batthyány Örökségközpontban Kiszelly Zoltán és V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője

Fotó: Szendi Péter

Értékrendek harca folyik egész Európában – tért egyből a lényegre V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője. Az EP-választáson a keresztény kultúra és a nemzetállamok léte mellett tehetünk hitet. Ezt már megtette az a több mint 15 ezer ember, aki aláírta eddig a Fidesz ajánlóívét a térségben.

A Batthyány Örökségközpontban Kiszelly Zoltán és V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője
Fotó: Szendi Péter

Erős felhatalmazást kell adni a miniszterelnöknek, hogy Brüsszelben ezt a politikát képviselhesse – ezt már Kiszelly Zoltán politológus mondta, aki arról is beszélt, miért fontos elmenni szavazni: – Demokratikus, békés eszközökkel megvédhető most Európa. Nagyon fontos ez az öt évre szóló döntés, mivel a fejlesztési és mezőgazdasági forrásokat is megvonnák hazánktól és átirányítanák azokat a migránsok támogatására – hangsúlyozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában