Mozaikkereső

2018.12.20. 20:20

Boldog nyertesek lettek a szerencsés olvasóinkból

Átvették nyereményeiket szerencsés előfizetőink csütörtökön: a Mozaikkeresővel nyertek 500 ezer forintos bankkártyát, robotporszívót, telefont, laptopot és wellnessutalványt.

VN

Módly Árpád (jobbról) 500 ezer forintot nyert, Németh Balázs, a Vas Népe üzletszervezési vezetője adta át neki a díjat

Fotó: Horváth Balázs

Évek, évtizedek óta a Vas Népe előfizetője – minden szerencsés nyertesünk ezt mondta a nyeremények átvétele alkalmával. A csepregi Módly Árpád 500 ezer forint értékű bankkártyát nyert, azt mondta, negyven éve fizet elő a Vas Népére, másodszor szánta rá magát a játékra és nagyon örül a szerencséjének. – Mindig játszunk, de szerencsénk még nem volt – mondta az immár laptoptulajdonos, a szombathelyi Sömenek Vendel. Két éve cserélte le a húszéves porszívóját, most még modernebb eszköz, robotporszívó segíti a takarítást Cseri Istvánnénak. Szombathelyi olvasónk ugyancsak nagyon régóta előfizető, játszani szokott, nyerni nem, nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy övé a robotporszívó. Barátnői mondták is neki, hogy mostantól akkor is takaríthat, ha nincs otthon.

Módly Árpád (jobbról) 500 ezer forintot nyert, Németh Balázs, a Vas Népe üzletszervezési vezetője adta át neki a díjat
Fotó: Horváth Balázs

Többszörösen is szerencsés Kovácsné Vörös Mária. Egyrészt azért, mert gasztonyi olvasónk éppen telefont akart vásárolni, le kell már cserélnie a régit, a Mozaikkeresővel egy Iphone-t nyert. Másrészt pedig most először gyűjtött, ragasztott és küldte be a Vas Népe mozaikjait.

– Több mint harminc éve előfizetők vagyunk, most e­lő­ször nyertünk, de az ilyenekben mindig részt vettünk – mondta a körmendi Károlyi István, a wellnessutalvány szerencsés nyertese. A feleségével megbeszéli hova utaznak. A Mozaikkereső játékra több mint 73 ezer szelvényt küldtek be a 14 megyei napilap olvasói, a Vas Népe előfizetői voltak a legaktívabbak, mintegy 13 ezer játékba küldött mozaikkal. – Köszönöm, hogy játszottak velünk, hogy az előfizetőink, és tartsák meg a jó szokásukat jövőre is – mondta Németh Balázs, a Vas Népe üzletszervezési vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában