Emberségből jeles

2019.06.06. 18:02

Igazi meglepetés volt Csorvási Milán látogatása

Szívmelengető gesztust gyakorolt az Egis Körmend kosárcsapatának delegációja. Csorvási Milán, a piros-feketék játékosa, Matthias Zollner vezetőedző és Németh Zsolt ügyvezető a Markusovszky kórházban jártak a csapat egyik lelkes szurkolójánál, Czibere Boglárka Virágnál.

Tóth Judit

Czibere Boglárka Virágot a kórházban látogatta meg Csorvási Milán, a körmendi kosárcsapat játékosa

Fotó: VN/NZS

A 13 éves Czibere Boglárka Virág egy ideje már a Markusovszky kórház gyermekgyógyászati intenzív részlegén éli mindennapjait egy komolyabb betegség miatt. A kislány és egész családja lelkes szurkolója az Egis Körmend kosárcsapatának, Bogi kedvenc játékosa Csorvási Milán. Nagy meglepés volt, amikor a körmendi center Matthias Zollner vezetőedzővel és Németh Zsolt ügyvezetővel megjelent a kislány betegágyánál.

Czibere Boglárka Virágot a kórházban látogatta meg Csorvási Milán,
a körmendi kosárcsapat játékosa
Fotó: VN/NZS

Bogi nagyon örült a vendégeknek, nemcsak azért, mert kedvenc csapatának képviselői lepték meg, hanem azért is, mert a kórházban meglehetősen egyhangúak a mindennapjai. A látogatás nem nyúlhatott túl hosszúra, mert szigorú szabályok vannak, de Bogi – láthatóan – így is sokkal jobb hangulatba került. A búcsúzáskor a kislány egy szurkolói sálat és egy posztert kapott ajándékba Csorvási Milántól. Utóbbi igen nagy érték, hiszen a körmendi kosárcsapat összes játékosa aláírta.

– Ismerjük az egész családot, régóta törzsszurkolóink, ezért úgy gondoltuk, hogy ez a legkevesebb, amit megtehetünk Bogiért. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudunk járulni mielőbbi gyógyulásához – mondta Németh Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában