Táncverseny

2019.11.17. 11:12

Dance Jam: szép helyezések az őszi kupáról

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége szombati őszi kupáján Soroksáron éjszakába nyúló versenyen mérette meg magát a Dance Jam tánccsoport.

VN

Fotó: Jakabné Ecker Adrienn

Tizenkét koreográfiával nagyon szép helyezéseket értek el a táncosok. A negyedik osztályos szólótáncosok közül Novák Írisz „Kalandos utazás” 2. Gergye Liliána „Emberi érzések” 4., Nagy Réka „Az én utam” 5. és Németh Mira „Szellőlány” koreográfiája 6. helyen végzett. A trió formáció – Füzi Blanka, Nagy Réka, Németh Mira „Hála” című koreográfiája az 1. , az „Álomkór” csoportos formáció a 2. helyet szerezte meg.

 

A felsőbb éveseknél szólóval 11. helyen Tulok Laura „Édes és keserű”, 1. helyen Avar Sarlott, Randweg Mila, Sodics Alíz „Együtt, boldogan” triója végzett. Csoportos táncukkal 2. helyen az „Emlékképek” és a „Segíts!” produkcióval állhattak dobogóra. A középiskolásoknál szólóban 6. helyre Németh Annát az „Egy élet álma”, csoportban pedig 3. helyre az „Egy bőröndnyi élet” koreográfiákat sorolta a zsűri. A Dance Jam tánccsoport jövőre ünnepli 30 éves jubileumát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában