Közlemény

2019.07.16. 20:31

Dr. Balázsy Péter megszólalt a lejáratására létrehozott közösségi oldal ügyében

Pénteken délelőtt Kupi Györgyi, a Magyar Narancs újságírója e-mailben két kérdéssel fordult dr. Balázsy Péterhez, a Balázsy Péter, a mamahoteles szombathelyi polgármesterjelölt oldalon megjelentek kapcsán.

vaol.hu

A pártpolitika helyett a várospolitikai kérdésekre fókuszál dr. Balázsy Péter

Fotó: CSG

A megyei jegyző még aznap megküldött válasza azóta sem jelent meg, ezért a hivatalos Facebook-oldalán változtatás nélkül közölte azt:

Tisztelt Szerkesztő Asszony, kedves Györgyi!

Középiskolás éveim óta olvasója vagyok az összes magyarországi hetilapnak, a HVG-től a Magyar Narancson át a Figyelőig. Számomra természetes, hogy úgy alkotunk véleményt a világ, az ország és a helyi közösség ügyeiről, hogy azt megismerjük sokféle nézőpontból.

Ezért is meglepő számomra – a Magyar Narancsot is ismerve, hogy egy első látásra teljesen komolytalannak tűnő, de szemmel láthatóan a valóságra fittyet hányó, lejáratásra létrehozott Facebook-oldal bejegyzése miatt fordul hozzám.

Kérdésére megerősítem, hogy nem vagyok sem a FIDESZ, sem más politikai párt tagja, soha nem is voltam. A 2014-es választáson a gépészmérnökképzés létrehozásában betöltött szerepem miatt kértek fel a listán való indulásra, amit akkor is pártonkívüliként vállaltam. Az önkormányzati választáson a FIDESZ-KDNP jelöltjeként, de pártonkívüliként fogok indulni. Polgári értékrendemet és lokálpatrióta beállítottságomat soha nem tagadtam, arra büszke vagyok.

A magánéletemet firtató kérdésre pedig hadd nyugtassam meg az oldal névtelenség mögé bújó alkotóit, önálló háztartásban élek a párommal, de büszkén vállalnám azt is, ha édesanyámmal élnék, akinek a legtöbbet köszönhetem az életben.

Egyúttal felhívom az oldal létrehozóit, hogy ne sértsék meg a szüleikkel élő fiatalokat és a gyermeikkel élő szülőket!

Szombathely polgármestereként azért is fogok dolgozni, hogy minél több fiatal térhessen haza szülővárosába és az itthon maradókkal együtt mindenkinek legyen lehetősége önálló egzisztencia kialakítására.

Tisztelettel:

Balázsy Péter

a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában