Roadshow

2017.11.14. 18:12

Minőségi tudásért, diplomáért nem kell más városba menni

Nagy sikert aratott az ELTE gimnáziumi kampánynyitó roadshow-ja, amelyre rengeteg diák volt kíváncsi.

Pungor Csaba

Szombathely egyik legkeresettebb oktatási intézményében, az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban tartotta gimnáziumi kampánynyitó roadshow-ját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja. A rendezvényt Papp Tibor iskola-igazgató nyitotta meg, aki a tanintézmények közötti stratégiai együttműködés fontosságát hangsúlyozta. Kiemelte a végzősök felelősségét is, akik sok jó egyetem közül választhatnak.

Dr. Németh István, az ELTE szombathelyi koordinációs rektorhelyettese üzenetet hozott a megjelent diáksereg számára. Néhány évvel ezelőtt az NYME mennyiségét és minőségét tekintve is lemaradt a többi intézmény mögött. Ezzel szemben az utóbbi másfél évben látványos fejlődés ment végbe. A pedagógusképzés mellett a sporttudomány-egészségfejlesztés, a mérnöki, valamint a gazdasági területen is előretört az ELTE SEK. A minőségi képzések miatt a felvételihez szükséges felvételi ponthatárok is megemelkedtek. A rektorhelyettes megemlítette az ösztöndíjrendszer motiváló erejét is, amely szintén pozitív hatást gyakorol az érettségi előtt álló diákokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában