gazdikereső

2019.11.15. 08:12

Ezek a tündéri kutyusok szívesen Önhöz bújnának a hidegben

Szeretne egy kutyát? Jó helyen jár! Ismerje meg az Állatvédők Vasi Egyesületének három gazdikeresőjét, akik tűkön ülve várják, hogy egy szerető gazdi magával vigye őket!

vaol.hu

Fotó: pixabay.com

Kiwi augusztusban született. Szereti az embereket és jól kijön más kutyákkal is, akár még cicákkal is összeszoktatható. Kiwi kedves és játékos. Olyan családi házba vagy lakásba szeretne költözni, ahova korlátlanul bejárhat.

Kirby -csak úgy mint Kiwi- augusztusban született. Felnőttként közepes méretű lesz. Összeszoktatható más kutyákkal és még cicákkal is. Olyan lakásba vagy családi házba szeretne költözni, ahova korlátlanul bejárhat.

Roxy 2010-ben született, és egy sávári horrortanyáról mentették – olvasható az Állatvédők Vasi Egyesületének facebook oldalán.

Szobatiszta és nyugodt, de családi házba nem ajánlják. Nagyon szereti az embereket, viszont más kutyákkal és cicákkal nem jön ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában