Forgalomkorlátozás

2018.10.03. 10:29

Felújítás miatt félpályás korlátozás lesz a csörötneki hídon

A felújítás ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani, csak a gyalogosok és a személygépjárművek közlekedhetnek.

vaol.hu

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. sajtóközleményben tájékoztatja a környéken élőket, hogy beruházásban megújul Csörötnek belterületén az Őriszentpéter-Rönök összekötő úton (Vasúti út) lévő Malom árok híd. A munkálatok 2018. október 8-án, hétfőn kezdődnek és várhatóan 2018. október 21-én, vasárnapig tartanak.

A felújítás ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani, csak a gyalogosok és a személygépjárművek közlekedhetnek. A tehergépjárművek Csörötnektől Szentgotthárdon át Rábafüzesnél érhetik el a 8-as számú főutat. A lehetséges alternatív útvonalat táblákkal jelzik a helyszínen.

A Malom árok feletti híd felújítására azért van szükség, mert a Rába vize kimosta a híd háttöltését, ezért a kivitelező bontás után injektálásos talajstabilizációval megerősíti mindkét töltést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában