Helyzetjelentés

2019.01.16. 13:03

Haladnak a munkálatok a szombathelyi Nádasdy utcában (Fotók)

Mára már sikerült feltölteni, és lebetonozni gödröket, sokan dolgoznak a probléma elhárításán, és ahogy az a képekből is látszik, jól haladnak vele. 

vaol.hu

Fotó: vaol.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a múlt héten eltörött egy ötszázas gerincvezeték egyik bekötő vezetéke Szombathelyen, a Nádasdy utcában, amit le is kellett zárni, mivel teljesen elöntötte a víz az utcát. Mint az később kiderült, a csaknem százéves cső rozsdás és lyukas volt, nem egy, hanem több darab is cserére szorult, valamint alkatrészt is kellett hozzá rendelni. Pénteken írtunk róla, hogy tovább durvult a helyzet: a Széll Kálmán utcáról már a Szelestey irányába sem lehetett behajtani a Nádasdy utcára. Közben a Nádasdy utca forgalma a Vörösmarty utcára tevődik át, ami eddig elég sok kellemetlenséget okozott az autósoknak.

Ilyen volt a helyzet múlt héten pénteken
Fotó: Szendi Péter

A Vasivíz Zrt. hétfőn közleményben tájékoztatott, hogy a Nádasdy utcában lévő forgalomkorlátozás feloldása várhatóan január 21-én, a reggeli órákban történik meg. A mai nap sikerült feltölteni, és lebetonozni a gödrök nagy részét, jelenleg is folyik a munka. Sokan dolgoznak a probléma elhárításán, és ahogy az a képeken is látszik, jól haladnak vele.

Jelenleg itt tartanak a munkálatok
Fotó: vaol.hu
Fotó: vaol.hu
Fotó: vaol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában