sales event manager

2019.12.20. 14:38

Hangzatos pozíciót kapott a szombathelyi alpolgármester felesége (Frissítve)

Nemcsak a polgármesteri kabinetvezető, Kovács Előd felesége kapott fontos tisztséget az októberi önkormányzati választás után Szombathelyen, és lett a Savaria Városfejlesztési Nonprofit Kft. első embere, hanem hangzatos pozíciót kapott László Győző alpolgármester neje is – <a href="https://magyarnemzet.hu/belfold/politikusfelesegeket-juttattak-poziciohoz-7602935/#">írja a Magyar Nemzet. </a>

VN

Fotó: Cseh Gábor

Lászlóné Urbán Valéria a Haladás Sportkomplexumhoz került mint „sales event manager”. Érdekes, hogy a pozíció október 13-a előtt nem létezett.

Fotó: Cseh Gábor

A lap azt is megjegyzi, hogy Nemény András, Szombathely balliberális polgármestere, az MSZP Vas megyei elnöke még a választás előtt, az európai uniós kampányban kijelentette: a stadion üzemeltetésére egyetlen forint városi pénzt sem adnak majd. Azt ígérte, hogy ezek után az egészségügyre, az utakra és a bérlakásokra költenek.

Az üggyel kapcsolatban az alábbi kérdéseinket tettük fel a városháza kommunikációs vezetőjének.

1. Mikor áll/állt munkába Lászlóné Urbán Valéria?

2. Milyen javadalmazásban részesül a Haladás Sportkomplexumban Lászlóné Urbán Valéria?

3. Mi lesz Lászlóné Urbán Valéria feladata, feladatköre?

4. Pályázat útján választották-e ki Lászlóné Urbán Valériát? Volt-e álláshirdetés? Ha igen, hol található?

5. A Lászlóné Urbán Valéria által betöltött státusz egy új pozíció?

6. Milyen szakmai tapasztalatai vannak Lászlóné Urbán Valériának?

7. Nem érzi-e aggályosnak Nemény András polgármester, hogy a hozzá közel álló emberek házastársai jutnak fontos pozíciókhoz?

8. Nem érzi-e aggályosnak László Győző alpolgármester felesége foglalkoztatását?

Frissítés:

A választ változtatás nélkül közöljük:

„Szombathely városvezetésnek is célja, hogy a Haladás Sportkomplexum működésében, az építmény lehetőségeinek kihasználásában olyan emberek vegyenek részt a jövőben, akik valóban alkalmasak rá. Hisszük, hogy a magasan kvalifikált, új ügyvezető ugyanezen elveket követve választotta ki munkatársait. Ebben a városvezetésnek nem volt beleszólása, sem kérése.

A személyi kérdésekkel kapcsolatban pedig inkább a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft-t, mint munkaadót, kompetens válaszadót javasoljuk megkeresésre.”

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában