lakótelepi nagyrendezvény

2019.09.23. 17:30

Ismét Stromfeld Show – Majálishangulat szeptemberben

Szeptemberben is igazi majálishangulat fogadta azokat, akik szombaton vagy vasárnap kilátogattak a Stromfeld lakótelep társasházai és a körgyűrű közötti területre.

Tersztyánszky Krisztina

Standy Miklós, Balázsy Péter, Hende Csaba és Illés Károly

Fotó: © Szendi Péter

Ringlispíl, dodzsem, vásárosok, kürtöskalácsos és megannyi attrakció jelezte, hogy ismét akadt valaki, aki szárnyai alá vette a Stromfeld Show ügyét, és feltámasztotta a város egykor talán úttörőként megrendezett lakótelepi nagyrendezvényét. A házak között akár lóhátra is lehetett pattanni, aki pedig szerette volna kipróbálni az újraélesztést, arra is volt lehetősége.

Standy Miklós, Balázsy Péter, Hende Csaba és Illés Károly

A résztvevőket Illés Károly, a városrész önkormányzati képviselője, a rendezvény fővédnöke köszöntötte. A politikus másfél millió forintot ajánlott fel képviselői keretéből a program támogatására. – Még emlékszem azokra az évekre, amikor rendszeresek voltak ezek a rendezvények, és láttam, hogy az emberekben él az igény a közösségi alkalom újraélesztése iránt – mondta. – Különösen nagy jelentősége van ennek egy olyan városrészben, ahol nincs se templom, se óvoda, se iskola, semmilyen közösségi tér. Standy Miklós szervezővel arra törekedtünk, hogy kicsik és nagyok találjanak kedvükre való programot. Örömmel látom, hogy a Minerva lakótelepről és szinte az egész városból érkeztek látogatók. Ezzel igazoltnak látjuk a rendezvény létjogosultságát, a jövőben évről évre szeretnénk megrendezni – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában