programok

2019.02.08. 09:44

Itt a farsang: Mutatjuk merre menj hétvégén!

Itt a farsangi időszak, számos programmal várják az érdeklődőket Vas megyében is. Mutatjuk a részleteket:

vaol.hu

Forrás: illusztráció

Február 8. Kiállítás Ady Endrére emlékezve

A Berzsenyi Dániel Könyvtár kiállítással emlékezik meg Ady Endre (1877-1919), a 20. század egyik legjelentősebb magyar költője halálának (1919. január 27.) 100. évfordulójáról. A kiállítás a költő, író és hírlapíró műveiből erősen válogatva követi végig pályáját, több régi Ady-kötetnek helyet adva -- többek közt 3 darab első kiadású verseskötetnek, melyek muzeális példányok (megjelenési idejük: 1908., 1913. és 1914.). Ady halála után megjelent munkáiból (verseskötetei, tanulmányai, breviáriuma) is ízelítőt kínálunk. További részletek Itt.

Február 8. Asszonyfarsang – Bükfürdő

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár szeretettel meghívja Önt 2019. február 8-án, pénteken tartandó Asszonyfarsangra, hagyományos batyus bálra.

Kapunyitás: 19 órától, műsorkezdés 20 órakor.

Meglepetésvendég, bulizenekar, tombolasorsolás és jó hangulat vár mindenkire. További információ itt!

Február 9. Hacuka – közösségi vásár AGORA

Február 9-én, szombaton 8-tól 12 óráig hatalmas választékkal harminc árus várja az érdeklődőket a Hacuka közösségi vásáron az Agora Művelődési és Sportházban. A kínálatban minőségi női- és férfi ruhák, ékszerek, különböző kiegészítők, gyerekruhák, játékok, könyvek, lakásdekorációs kellékek, és mindenféle hasznos holmi megtalálható. A használt áruk mellett számtalan új árucikk, illetve saját készítésű ékszer és ajándéktárgy is megvásárolható a standokon. További információ Itt.

Február 9. Ferrum Színház Társulás – Szombathely

Premierre készül a Ferrum Színházi Társulás. Török Gábor vezetésével 2019. február 9-én, Szombathelyen, az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában Frederico Garcia Lorca, a nagy spanyol lírikus és drámaköltő egy kevésbé ismert darabját állítja színpadra a társulat.

Február 10. Farsangi Családi Játszóház – Szombathely

Incifinci gyermekfoglalkoztató, farsangi party, fánksütés, farsangi álarcok, mókás kellékek és társasjátékok várják kicsiket és nagyokat vasárnap az Agora Művelődési és Sportházban. A program 10 órától egészen 13 óráig tart érdemes kilátogatni. További részletek Itt.

(kiemelt képünk a kőszegi farsangon készült)

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában