VN-rendezvény

2018.10.26. 09:00

Jöjjön és nyerjen rendezvényünkön!

Látogasson ki a Vas Népe november 6-i munkaerő- és az oktatási kínálat fórumára az Agora – Szombathelyi Kulturális Központba.

VN

Fotó: Archív/UT

Nemcsak a nagyvállalatok toborzási terepe lesz a Vas Népe-állásbörze: kkv-k, állami és képzőcégek is feltűnnek majd a forgatagban: az elektronikai, autóipari, bútorgyártó, élelmiszeripari multikon kívül például a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Magyar Honvédség, a Rendőrség szombathelyi hívásfogadó központja és az ELTE SEK is képviselteti magát alkalmat nyújtva a pályakezdő és gyakorlott szakemberek, a munkahelyválasztás előtt állók és a cégek közti közvetlen kapcsolatteremtésre.

Az esemény kiemelt szakmai partnere a Vas Megyei Kormányhivatal. Nyereményjátékkal is készülünk: értékes laptopot sorsolunk ki a nap végén azok között, akik aznap 14.45-ig kitöltik és leadják a regisztrációs kérdőívet. Karriersarkunkat is felkereshetik majd, ahol tanácsadással várjuk Önöket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában