Jótékonyság

2017.10.31. 08:00

Jótékonysági koncert – A Bartók Teremben lép fel Szabó Tibor

SZOMBATHELY Megismétli jótékonysági koncertjét Szabó Tibor november 5-én a Bartók Teremben. A jegybevétel ezúttal Vigh Andrea és kisfia, Andris életét segíti majd.

Budai Dávid

Vigh Andrea egyedül neveli kisfiát, Andrist Fotó: Szendi Péter

Szabó Tibor október 13-án ünnepelte hatvanadik születésnapját, ebből az alkalomból a Weöres Sándor Színházban adott jótékonysági koncertet. Ahogyan az várható volt, hatalmas érdeklődés kísérte az eseményt, így sokan hiába szerettek volna, nem tudtak jegyet váltani a koncertre. Éppen ezért Tibke vasárnap megismétli a koncertet, ám ezúttal a helyszín a Bartók Terem lesz. 18 órakor itt áll ismét színpadra Szabó Tibor és a tucatnyi zenész, valamint a két sztárvendég: Kiss Mari és Fekete Linda. Az est bevétele ezúttal is jótékony célt szolgál. Vigh Andrea és súlyosan beteg kisfia, Andriska életét könnyíti meg a jegyek eladásából befolyt összeg. A november 5-ei koncertre jegyek korlátozott számban még kaphatók.

Vigh Andrea egyedül neveli kisfiát, Andrist Fotó: Szendi Péter

Ahogyan az első alkalommal, úgy most is a Vas Népe ügyfélszolgálati irodájában (9700 Szombathely Széchenyi utca 1.) lehet jegyet venni 2 500, 5 000, vagy 10 000 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában