Történelmi, sorsdöntő

2019.05.14. 21:21

Jövőt választunk magunknak

Arról döntünk, hogy Európa marad-e az európaiaké – mondta a május 26-ai EP-választásról rendezett fórumon Hollik István kormányszóvivő.

Vas Népe

Hollik István a kőszegi fórumon Fotó: Ohr Tibor

– Történelmi lesz a voksolás, most van az a helyzet, amikor Magyarországot meg kell védeni – kezdte Ágh Péter országgyűlési képviselő. Felidézte a nemzeti konzultációkat: az EP-választáson az a különbség, hogy nem csak a magyar kormánynak adnak felhatalmazást a választók.

Hollik István a kőszegi fórumon Fotó: Ohr Tibor

Észak-Vas megyében több mint 22 ezren támogatták Orbán Viktor programját – köszönte meg a résztvevőknek Ágh Péter. Emlékeztetett Hollik István, hogy még nem kormányszóvivőként Kőszeg arca volt 2004-ben: a Fesztivál a határon rendezvény plakátján láthatták.

 

Sorsdöntő lesz a választás, van európai tétje – hangsúlyozta Hollik István. – Jövőt választunk magunknak. Arról döntünk, hogy Európa marad-e az európaiaké, vagy ki fog cserélődni a lakosság – emelte ki a kormányszóvivő. A KÖSZ-Ház megtelt a fórumra, a kormányszóvivő tegnap este Kőszeg után Celldömölkön tartott EP-választási fórumot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában