május 15-éig lehet jelentkezni!

2019.04.26. 07:00

Gyermeknap a Vas Népével – Kívánj egy nagyot, teljesítjük!

Május utolsó vasárnapja a nemzetközi gyermeknap. Ebből az alkalomból különleges ajándékot szeretnénk adni a Vas megyei gyerekeknek: öt szerencsésnek teljesítjük egyik különleges kívánságát.

Vas Népe

Persze tudjuk, mindenkinek vannak vágyálmai, sokan szeretnének drága ajándékokat, egzotikus utazásokat, de nem ilyen kívánságokat várunk. Sokkal inkább olyan élményeket, amelyek nem azért különlegesek, mert sok pénzbe kerülnek, hanem mert segítség nélkül nehéz vagy nem lehet megszervezni. Szóval senki ne kérjen tőlünk pónilovat vagy okostelefont, nem tudunk senkit összehozni Messivel vagy Cristiano Ronaldóval, de még egy vacak űrutazást sem tudunk megszervezni. Szívesen segítünk ugyanakkor, ha valaki egy különleges foglalkozás rejtelmeivel szeretne megismerkedni, legyen az állatorvos, cukrász vagy éppen tűzoltó. Ha valaki lóra, netán repülőre szeretne ülni, azt is megpróbáljuk megszervezni, de talán még egy mozdonyvezetést is meg tudunk oldani.

De nem korlátozzuk a lehetőségeket, eresszétek szabadon a fantáziátokat, és írjatok nekünk levelet május 15-ig, a [email protected] címre, vagy a 9700 Szombathely, Széll Kálmán u. 40. postacímre, „Gyermeknapi kívánság” megjelöléssel.

Az öt legjobb, legérdekesebb kívánságot pedig még a gyermeknap előtt teljesítjük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában