falunap

2019.07.16. 07:00

Korszerűsített közösségi ház Lukácsházán

Ünnep az ünnepen: a falunapon a megújult közösségi házat is felavatták.

Nemes Judit

Dr. Balázsy Péter és Virág János az ünnepségen

Fotó: Ohr Tibor

Ünnepség koronázta a szombatot Lukácsházán: átadták az energetikailag korszerűsített közösségi házat. Ágh Péter országgyűlési képviselő köszöntőjében hangsúlyozta: – Lukácsháza olyan település, amely épít a múlt eredményeire, mindig keresi az érvényesülés lehetőségeit. Az elmúlt öt évben óvoda-, bölcsőde- és járdafelújítás, zártkerti pályázat valósult meg a településen.

Dr. Balázsy Péter és Virág János az ünnepségen
Fotó: Ohr Tibor

Dr. Balázsy Péter megyei jegyző a helyi önkormányzattal való projektpartnerségük révén beszélt: – Olyan épület avatásán vagyunk, amelynek valódi haszna van a közösség szempontjából. Lukácsháza az egyik legaktívabb pályázó település a megyéből – mondta.

Virág János polgármester kiemelte: újabb álmuk valósult meg a korszerűsítéssel. A beruházás részeként megszépült a nagyterem, hőszigetelték az épület falait, nyílászárókat cseréltek, korszerűsítették a fűtésrendszert, és napelemeket helyeztek el a tetőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában