Születésnap

2019.08.19. 07:00

Már körzeti a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő még nem nagykorú, de már 14 éves, folyton fejlődő, életerős fiatal. Több mint ezren vettek részt a Celldömölkön minden évben megtartott születésnapon.

Pajor András

Játékos foglalkozások is várták az ünneplőket

Fotó: Szendi Péter

A mozgalmas nap kerékpáros és motoros ügyességi versennyel indult, kora délután pedig medencei búvárkodásra is lehetőség volt. A fürdő területén ugrálóvár, íjászat, levendulavásár és kézműves-foglalkozások is szórakoztatták az e napon kedvezményes belépővel várt vendégeket.

Játékos foglalkozások is várták az ünneplőket
Fotó: Szendi Péter

Helyiből körzeti minősítést kapott a Vulkánfürdő. Így Majthényi László megyei közgyűlési elnök megköszönte mindazok munkáját, akik közreműködtek a minősítés megszerzésében.

– Tavaly 128 ezer vendéget fogadott a fürdő, ami a folyamatos fejlődést jelenti – mondta Fehér László polgármester.

– A fürdőt mindenki magáénak érzi, és egy egész város megtanulhatott úszni – emelte ki Söptei Józsefné alpolgármester. A vulkánfürdős hagyomány része, hogy a köszöntőket követően a torták felszelése és kóstolása következik. A közös tortázást a Vulkánfürdő kabalafigurája, Lávi vezényelte. A színpadon koncertet adott Varga Miklós és Karda Bea, habpartival zárult a celldömölki fürdő szülinapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában