Tájékoztató

2019.01.14. 16:52

Marad a forgalomkorlátozás a Nádasdy utcában

A múlt szerdai csőtörés után a héten is zajlanak a helyreállítási munkálatok a Nádasdy utcában, forgalomkorlátozásra továbbra is kell számítani.

vaol.hu

Csőtörés: péntekig lezárták a Nádasdy utca egy szakaszát

Fotó: Szendi Péter

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, szerdán a Nádasdy utcában eltörött az ötszázas gerincvezeték egyik bekötő vezetéke, teljesen elárasztva az utcát. Az aszfaltot azonnal felbontották, hogy a hibát feltárják, a javítás idejére pedig lezárták a Széll Kálmán és a Kisfaludy utca közötti szakaszt. Az útlezárás elég sok kellemetlenséget okozott az autósoknak, forgalomkorlátozással azonban a héten is kell még számolni. A VASIVÍZ Zrt. közleményben tájékoztatja a lakosságot:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és a gépjárművel közlekedőket, hogy Szombathelyen, a Nádasdy Ferenc utcában történt vízhálózati meghibásodás helyreállítása után 2019. január 14-én történik a nyomvonal betonozása, majd következő nap az aszfaltozása. A Nádasdy utca forgalomkorlátozásának teljes megszüntetése várhatóan 2019. január 21-én, a reggeli órákban történik.

Addig is köszönjük a közlekedők megértését és türelmét!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában