Sok sárga labda

2018.08.20. 16:00

Médiaházat nyit a Vas Népe a karneválon

Színes programcsomagot állítottunk össze az idei Savaria karneválra, amelynek idején a Fő téren, a Szentháromság-szobornál építjük fel a Vas Népe-standot, ahol szeretnénk mi is együtt játszani a fesztiválozó közönséggel.

VN

A nagy időutazásból senki nem maradhat ki, készüljünk!

Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

 

A nagy időutazásból senki nem maradhat ki, készüljünk!
Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

Ez lesz a negyedik év, hogy Vas megye napilapja folyamatosan képviselteti magát a történelmi rendezvényen, négy napon át, reggeltől estig. Németh Balázs, a Vas Népe üzletszervezési vezetője elmondta, hogy a korábbi évektől eltérően minden korosztályt szeretnénk megszólítani a marketing és szerkesztőségi aktivitásokkal: a gyerekektől a felnőtteken át az idősebbekig. A standunkon a saját kiadású szakácskönyveink megvásárlására és lapunk előfi zetésére is lehetőség nyílik, méghozzá alkalmilag kedvező áron.

Három olyan játékkal készülünk, amelyek remélhetőleg népszerűek lesznek a kicsik körében.

Kincskereső játékunkban elrejtünk ötszáz sárga, jól látható labdát a karnevál egész területén. Ezek közül ötöt kell megtalálni egyegy embernek, és visszahozni a Vas Népe-standhoz, ajándékot adunk érte. Az újságdobálós játékunk során egy római katonát ábrázoló, két méter magas paraván köreibe kell bedobni az összegöngyölített újságot, akinek sikerül, szintén ajándékot kap. A Savaria Történelmi Karneválon mi sem hagyhatjuk ki a légiós katonák megidézését: kardokkal is játszunk. Egy 40x40 centiméteres fadézsába 25 darabot helyezünk el úgy, hogy csak a nyelük látszik ki. Húzni kell, és a kard alján lévő szám (1,2,3) jelzi a szerencsések nyereményét – tudtuk meg Németh Balázstól. Pénteken és szombaton igazi médiaházzá alakítjuk át a tíz négyzetméteres faházunkat, mindennap 12-től 17 óráig kitelepül hozzánk a Rádió 1 Szombathely, és óránkénti élő bejelentkezésekkel, kívánságműsorral; illetve folyamatos élővideók lesznek a rádió Facebook-oldalán.

Mindjárt kezdődik a karnevál, mi is ott leszünk!
Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

Minden korosztályra számítunk

Ezzel párhuzamosan két napon élő interjúk is színesítik a programot, olyan emberekkel fogunk beszélgetni, akikkel a hétköznapokban nem lehet, mert elérhetetlenek a nagyközönség számára, viszont különleges pályaképekről, életterületekről adnak információkat és szolgálnak sztorikkal, amelyek mindenki érdeklődésére számot tarthatnak. A részleteket a jövő heti lapszámainkban ismertetjük. Bízunk benne, hogy ezek az interjúk gazdagítják a karnevál programkínálatát. Az eseményekről pénteken és szombaton a vaol.hu élő közvetítésekkel és élő videókkal jelentkezik.

Mindenkit szeretettel várunk a Vas Népe Fő téri standján a Savaria Történelmi Karneválon augusztus 23-24- 25-26-án!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában