Közélet

2019.01.21. 17:45

Még hónapokig zárva lehet a bevásárlóközpont Szombathelyen, a Körmendi úton

Végül kiderült, hogy gázszivárgás áll a háttérben, viszont még a mai napig nincs hivatalos közlemény arról, hogy milyen anyag szennyezi a környék levegőjét, csak a dolgozók információi alapján lehetett tájékozódni.

Az ingatlankezelő most új közleményt adott ki. Ebben már arról van szó, hogy a mérések eredményi alapján megoldási javaslatokat keresnek. De hogy pontosan mik azok az eredmények, az továbbra sem nyilvános. Azt is írták: még hónapokig zárva lesznek az üzletek.

Rákérdeztünk a mérési eredményekre, ha választ kapunk, természetesen azonnal tájékoztatjuk olvasóinkat.

Közleményüket változtatás nélkül közöljük:

A szombathelyi Zone Bevásárlóparkban végzett levegőminőségi mérések eredményét figyelembe véve az ingatlan üzemeltetője január 5-től az üzletek átmeneti bezárását rendelte el. Azóta folyik a szakcégektől kapott megoldási javaslatok kiértékelése és kiválasztásra került a megoldási stratégia. Felelős ingatlankezelőként a vállalat mindent megtesz azért, hogy teljes körű műszaki megoldást nyújtson és a lehető legalaposabban járjon el, így a munkálatok előreláthatólag több hónapot vehetnek igénybe. Jelenleg a bérlők gondoskodnak a szezonális, valamint a romlandó készletek elszállításáról, a vállalat pedig a későbbiekben is tájékoztatja vásárlóit a folyamat előrehaladtáról, illetve a várható újranyitás időpontjáról.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!