alakuló ülés

2019.10.22. 07:00

Megalakult Vasváron a képviselő-testület – Sejber Mihály folytatja alpolgármesterként

Hétfőn megtartotta alakuló ülését a képviselő-testület, élén Tóth Balázs polgármesterrel (Fidesz–KDNP).

Pogács Mónika

Tóth Balázs polgármester programismertetőjében alázatot, szolgálatot, kemény munkát ígért Fotó: SZP

Fotó: © Szendi Péter

A hatfős testületben dr. Pataky Pál, Sejber Mihály, Unger József és Galambos István a Fidesz–KDNP-t képviselik a döntéshozói munkában. Gyöngyösi Zsuzsanna, aki először kapott képviselői mandátumot és dr. Fabók Tibor független jelöltként dolgozik majd a városért. Az ülésen a helyi választási bizottság elnöke, Sipos-Tompa János adta át a képviselőknek és a polgármesternek a megbízólevelet. Tóth Balázs polgármester rövid programismertetőjében úgy fogalmazott: azt szeretné, ha a várost minden vasvári igazi otthonának érezné.

Tóth Balázs polgármester programismertetőjében alázatot, szolgálatot, kemény munkát ígért Fotó: SZP

Alázatot, szolgálatot, kemény munkát ígért a maga részéről az újabb ötéves ciklusra, valamint partnerséget, együttműködést a városépítésben a Vasvár hagyományait értékelő, a településükre büszke közösségek, egyének számára. A programismertetés után a város alpolgármesterét is megválasztották. Az előző ciklushoz hasonlóan ismét Sejber Mihály kapta meg a bizalmat a képviselő-testülettől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában