Diáknapok

2018.05.02. 13:14

Már javában zajlik az ELTE SEK majális! (Videó)

Készülnek a finom pörköltek az ELTE Savaria "A" épületének udvarán. A főzőverseny mellett egész nap érdekes programokkal várják az egyetemistákat.

vaol.hu

Fotó: ELTE HÖK

A korábban Diáknapokként elhíresült eseménysorozat két napon át kínál jobbnál-jobb programokat, amelyekről az ELTE SEK Majális Facebook oldalán is lehet tájékozódni.

- Reggel 10 órától az udvaron zajlik a főzőverseny, 15 csapattal, közülük egy csak tanárokból áll. E mellett a pálya mögötti erdős részen laiser tag-ezni is lehet, ami egy paintballhoz hasonló „lövöldözős” játék, de lehetőség van óriás társasozni is a Legio csapatokkal. Aki elég merész kipróbálhatja az „A” épület első emeletén működő szabadulószobát is – árulta el Szecsődi Tímea a BTK HÖK alelnöke.

A diákok kipróbálhatják a Laiser Taget is Fotó: ELTE HÖK

Kora délután közel száz hallgató vett részt a különböző versenyeken, de estére még több vendéget várnak. A szerda inkább közösségi programokat kínál, míg csütörtökön Legiós nap lesz. A nap zárásaként sztárfellépők szórakoztatják majd az egyetemistákat, többek között a Groovehouse és Dévényi Tibi bácsi is felelős lesz a jó hangulatért.

A főzőversenyről élőben is bejelentkeztünk!

Videó: Lutor Katalin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában