felújítás

2018.09.05. 07:00

Megszépült a kemenesmihályfai óvoda

A hajdani kastély már régóta óvodaként szolgálja a mihályfai és környékbeli gyerekeket. Az idő nyomot hagyott az épületen: a felújításra sikerrel pályázott a település önkormányzata.

Vas Népe

Ágh Péter, Czigler Lászlóné és Takács Balázs Fotó: Ohr Tibor

Takács Balázs, Kemenesmihályfa polgármestere avatóbeszédében rámutatott: azért dolgoznak, hogy olyan kistelepülést építsenek, amely megtartó erővel bír és ahol a gyerekeket és szüleiket olyan kiváló intézmények szolgálják, mint például a megújult Mesevár Óvoda. Névre szóló, a falu címerével ellátott pólót adott át Ágh Péter országgyűlési képviselőnek, megköszönve a falu törekvéseinek támogatását.

Ágh Péter, Czigler Lászlóné és Takács Balázs Fotó: Ohr Tibor

Takács Balázs kiemelte: az óvoda dolgozói, a szülők és az önkéntes segítők is sokat tettek a sikerért. A gyerekek ünnepi műsorral készültek, Németh Zoltán atya megáldotta az épületet. A nemzeti színű szalagot az átadáson Ágh Péter országgyűlési képviselő, Czigler Lászlóné intézményvezető és Takács Balázs polgármester vágta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában